pui chinezesc

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie
pui chinezesc

Ingrediente

  • 3morcovi
  • 1telina mica
  • 6ardei colorati(grasi)
  • sos soia
  • sare
  • piper
  • 300g piept pui

Mod de preparare

Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien.

Carnea se spala se lasa la scurs apoi se taie fasii si se pune la prajit in ulei cand sa rumenit se pun legumele,sare piper se lasa sa se moaie legumele apoi se pune sosul de soia mai lasam 5-7 minute,servim cu orez fiert ca garnitura daca ne place.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac evantai

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii

Cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii
Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata

Mancarica de cartofi cu coasta afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor