autor:

zana b.

» » Fripturi

Pui chinezesc

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
6 pulpe de pui,, 6 aripioare,, 2 bucati piept de pui,, o sticluta sos de soia,, 1/4 radacina de ghimbir,, 6 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel se procedeaza si cu usturoiul, care apoi se amesteca in sosul de soia.

Carnea se frige pe gratarul incins si cand se scoate, se acopera cu soia. Se lasa 10 minute inainte de a fi consumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Sectionam aripiarele, partea superioara/inferioara si impreuna cu pulpele, le trecem sub jet de apa

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui,
  • 6 aripioare,
  • 2 bucati piept de pui,
  • o sticluta sos de soia,
  • 1/4 radacina de ghimbir,
  • 6 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Muschi de vita cu sos de rosii si rodie