autor:

zana b.

» » Fripturi

Pui chinezesc

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 mai 2011

Ingrediente
6 pulpe de pui,, 6 aripioare,, 2 bucati piept de pui,, o sticluta sos de soia,, 1/4 radacina de ghimbir,, 6 catei de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel se procedeaza si cu usturoiul, care apoi se amesteca in sosul de soia.

Carnea se frige pe gratarul incins si cand se scoate, se acopera cu soia. Se lasa 10 minute inainte de a fi consumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui chinezesc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)

Pui chinezesc cu alune (Pui Gongbao)

Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada

10 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne
Pui picant chinezesc

Pui picant chinezesc

Aripioarele de pui se taie in bucati mai mici, se sareaza, se stropesc cu cele 2 lingurite de sos

16 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui,
  • 6 aripioare,
  • 2 bucati piept de pui,
  • o sticluta sos de soia,
  • 1/4 radacina de ghimbir,
  • 6 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Gratar din ceafa de porc cu cartofi