Reteta postata pe: 08 mai 2011
Ingrediente
6 pulpe de pui,, 6 aripioare,, 2 bucati piept de pui,, o sticluta sos de soia,, 1/4 radacina de ghimbir,, 6 catei de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se prepara sosul, pentru care radacina de ghimbir se curata de coaja si se taie cat mai mic. La fel se procedeaza si cu usturoiul, care apoi se amesteca in sosul de soia.
Carnea se frige pe gratarul incins si cand se scoate, se acopera cu soia. Se lasa 10 minute inainte de a fi consumat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui chinezesc" nu uita sa-i faci un
review
Morcovul si telina se taie bastonase,ardeii se taie julien.
Carnea se spala se lasa la scurs apoi
9 voturi
6 comentarii
1h 15 min
Carnea de pui se taie cubulete, se pune intr-un castron, iar peste ea se adauga sosul pentru marinada
10 voturi
1 comentariu
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate