autor:

emadina

» » Fripturi

Pui copt in dovleac

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 noiembrie 2009

Ingrediente
un dovleac mare, 1 pui, 2 mere rosii, 100 g stafide, 100 g nuci, 100 g smantana, 100 g cascaval ras, ulei, sare, piper, miere, vin rosu, scortisoara

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie dovleacul pe jumatate. Puiul se condimenteaza cu sare, piper. Vinul se amesteca cu mierea si scortisoara si se stropeste cu acest amestec puiul. Se lasa cca. 6 ore la frigider apoi se ia si se umple cu mere taiate cubulete, nuci macinate, stafide si bucati de dovleac.

Se pune intr-o jumatate de dovleac se acopera ca si cu un capac cu cealalta jumatate de dovleac si se da la cuptor.

Se verifica din cand in cand cat de uniform se rumeneste.

Cand e gata se serveste cu smantana si cascaval ras deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui copt in dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Costita marinata traditional(reteta portugheza)

Costita marinata traditional(reteta portugheza)

1)Carnea se cond.cu sare si piper,se prepara marinata:usturoiul se piseaza,ceapa se toaca,patrunjelul

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pulpe de pui picante

Pulpe de pui picante

Se căleste ceapa, ulterior se adaugă 2 linguri de miere, 1 lingură de sos tomate, chili după

1 vot    1 comentariu
45 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Cred ca e un deliciu

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Pacat ca nu ai pus poze.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 noiembrie 2009

    Trebuie sa fie un deliciu...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • un dovleac mare
  • 1 pui
  • 2 mere rosii
  • 100 g stafide
  • 100 g nuci
  • 100 g smantana
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper
  • miere
  • vin rosu
  • scortisoara

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca e un deliciu

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cosulete din muschiulet de porc afumat