Se taie dovleacul pe jumatate. Puiul se condimenteaza cu sare, piper. Vinul se amesteca cu mierea si scortisoara si se stropeste cu acest amestec puiul. Se lasa cca. 6 ore la frigider apoi se ia si se umple cu mere taiate cubulete, nuci macinate, stafide si bucati de dovleac.
Se pune intr-o jumatate de dovleac se acopera ca si cu un capac cu cealalta jumatate de dovleac si se da la cuptor.
Se verifica din cand in cand cat de uniform se rumeneste.
Cand e gata se serveste cu smantana si cascaval ras deasupra.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii