Se curata ceapa si se taie solzisori. Ardeiul se taie cubulete si rosia feliute. Se pun doua linguri de ulei la incins si se calesc ceapa, ardeiul si rosia. Cand sunt gata calite se adauga carnea, amestecam putin si adaugam apa cat s treaca de nivelul carnii.Punem sare si piper si lasam sa fiarba carnea, acoperit.
Ciupercile se taie marunt si se adauga la carne cu 10 minute inainte de a fi gata aceasta.
Amestecul mexican se pune intr-un wok cu putin ulei, se lasa 5 minute apoi adaugam sare si piper si ;asam sa fiarba acoperit pina sunt fierte toate legumele. Daca este nevoie se adauga putina apa.
Se serveste carnea alaturi de amestecul mexican.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii