Pui cu ananas

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura, plus 2 lingurite ulei de masline
  • 4 jumatati de piept de pui fara piele, fara oase (circa 140 g fiecare)
  • 2 linguri faina
  • ceapa rosie de marime medie, taiata În
  • jumatate si apoi taiata felii cu grosimea de 1 cm
  • 3 catei de usturoi, toca ti
  • 1 ardei gras rosu, taiat În cuburi de 1 cm
  • 1/4 cana ghimbir proaspat macinat
  • 2 1/2 cani suc de ananas
  • 1/4 cana pasta de rosii
  • 2 ardei chipolte În adobo, tocati
  • (4 lingurite)
  • 3/4 lingurita sare

Mod de preparare

1. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste 1 lingura de ulei la foc potrivit. Se da puiul prin faina, scuturând faina În exces. Se pune puiul În tigaie si se prajeste 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate pe o farfurie.

2. În tigaie, se adauga restul de 2 lingurite de ulei impreuna cu ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute, sau pâna când ceapa este frageda.

3. Se adauga ardeiul gras si ghimbirul si se prajesc 3 minute. Se pune sucul de portocale, pasta de rosii, ardeii chipolte si sarea; se pun la fiert. Se fierb

5 minute.

4. Se pune puiul Înapoi În tigaie. Se face focul mic si se mai tine 10 minute sau pâna când puiul e gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise