Ingrediente
1 lingura, plus 2 lingurite ulei de masline, 4 jumatati de piept de pui fara piele, fara oase (circa 140 g fiecare), 2 linguri faina, ceapa rosie de marime medie, taiata În, jumatate si apoi taiata felii cu grosimea de 1 cm, 3 catei de usturoi, toca ti, 1 ardei gras rosu, taiat În cuburi de 1 cm, 1/4 cana ghimbir proaspat macinat, 2 1/2 cani suc de ananas, 1/4 cana pasta de rosii, 2 ardei chipolte În adobo, tocati, (4 lingurite), 3/4 lingurita sare
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
0 voturi
Mod de preparare
2. În tigaie, se adauga restul de 2 lingurite de ulei impreuna cu ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute, sau pâna când ceapa este frageda.
3. Se adauga ardeiul gras si ghimbirul si se prajesc 3 minute. Se pune sucul de portocale, pasta de rosii, ardeii chipolte si sarea; se pun la fiert. Se fierb
5 minute.
4. Se pune puiul Înapoi În tigaie. Se face focul mic si se mai tine 10 minute sau pâna când puiul e gata.