1. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste 1 lingura de ulei la foc potrivit. Se da puiul prin faina, scuturând faina În exces. Se pune puiul În tigaie si se prajeste 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate pe o farfurie.
2. În tigaie, se adauga restul de 2 lingurite de ulei impreuna cu ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute, sau pâna când ceapa este frageda.
3. Se adauga ardeiul gras si ghimbirul si se prajesc 3 minute. Se pune sucul de portocale, pasta de rosii, ardeii chipolte si sarea; se pun la fiert. Se fierb
5 minute.
4. Se pune puiul Înapoi În tigaie. Se face focul mic si se mai tine 10 minute sau pâna când puiul e gata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii