1. Într-o tigaie mare, de teflon, se incalzeste 1 lingura de ulei la foc potrivit. Se da puiul prin faina, scuturând faina În exces. Se pune puiul În tigaie si se prajeste 2 minute pe fiecare parte sau pâna se rumeneste. Se scoate pe o farfurie.
2. În tigaie, se adauga restul de 2 lingurite de ulei impreuna cu ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute, sau pâna când ceapa este frageda.
3. Se adauga ardeiul gras si ghimbirul si se prajesc 3 minute. Se pune sucul de portocale, pasta de rosii, ardeii chipolte si sarea; se pun la fiert. Se fierb
5 minute.
4. Se pune puiul Înapoi În tigaie. Se face focul mic si se mai tine 10 minute sau pâna când puiul e gata.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii