Se spala puiul si se taie in 4. Se amesteca condimentele cu uleiul si mierea si se ung bine bucatile de pui. Se pun in punga magica, apoi in tava si apoi in cuptor, la foc tare, pentru 50 de minute.Se prepara sosul, amestecandu-se pasta de ardei, uleiul, otetul si ardeiul iute taiat marunt. Scoatem tava cu puiul din cuptor, scoatem cu grija punga magica si adaugam sosul. Lasam pentru inca 20 minute la foc mediu. Se poate servi rece sau cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii