autor:

danutza

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2011

Ingrediente
2 fileuri piept de pui, 1 ardei mare roşu, 1 morcov, ghimbir ras, sare,, câţiva căţei de usturoi, ulei de măsline

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fâşii,se sărează,se piperează,se amestecă cu 2 căţei de usturoi tocaţi şi puţin ulei de măsline şi se lasă la frigider 1 oră sau chiar peste noapte.
Ardeiul se taie fâşii lunguieţe,morcovul se rade.
Se încinge tigaia,se adaugă apoi uleiul în care se călesc uşor(2 min.) morcovul ras şi apoi ardeiul.Se adaugă pieptul de pui,se rade ghimbirul şi se lasă la foc mediu amestecând din când în când.
Se pune puţină apă şi usturoiul tocat.Se lasă să fiarbă cca.15 min.,până carnea este bine făcută.
L-am servit alături de piure de cartofi şi salată de sfeclă roşie.Merge repede şi este un deliciu.
Am pregătit şi orez cu legume pentru amatori,aşa că...este pe alese.
Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ardei ,morcov şi ghimbir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc in cidru cu sos de smantana si mustar

Friptura de porc in cidru cu sos de smantana si mustar

Incingeti putin ulei intr-o tigaie. Prajiti feliile de porc pe ambele parti pana devin aurii. Luati

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana

“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana

Puiul se curata, se spala si se taie in sferturi( eu am folosit 2 piepturi de pui pe care le-am taiat

8 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Adelina Damian-Fekete

    Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Arome orientale, mai schimbăm macazul!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Buna si apetisanta reteta ta. Felicitari!*****

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2011

    Super buna, mancarica asta...yumi,yumi. *****

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)

Arome orientale, mai schimbăm macazul!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Carne de porc cu legume la cuptor