Pulpele pregatite,se cresteaza adanc,se condimenteaza.
Se prajesc in unt pe ambele parti,si se scot din tigaie.
Baconul se taie in felii foarte subtiri si se rumeneste in aceeasi tigaie,se scoate si se pun bananele taiate in patru.
Se rumenesc si acestea.
Pulpele se asaza pe un platou sau farfurie calda,peste ele se asaza baconul si bananele prajite,peste care se presoara patrunjel.
Garnitura recomandata:cartofi chips.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii