Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se adauga o cana de apa. Cand puiul este aproape fiert se pun catofii taiati in patru si usturoiul taiat marunt, se da la cuptor, se mai adauga 2 cani de apa. Cand este aproape gata se adauga delikat, sare si bulionul. Se mai lasa circa 10 -15 minute la cuptor pina se rumeneste. Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii