Reteta postata pe: 24 iunie 2011
Ingrediente
6 pulpe,, 1kg de cartofi, , 500 g smintina, , 4 catei de usturoi, , 150g cascaval, , o lingura de faina si sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Punem pulpele intr-o tava unsa cu putin ulei si apoi punem cartofi deasupra pulpelor. Le dam la cuptor pentru 40 de minute,dupa care le scoatem si turnam sosul de smintina (amestecam 350g smintina cu usturoiul pisat,cascavalul ras, faina si sare dupa gust) si mai dam pentru inca 15 minute la cuptor, dupa care o scoatem si turnam restul de smintina peste friptura si o servim calda. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Spalam bine carnea cu apa rece,apoi o punem intr-o tava si asezam in jur felii mai groase de cartofi.Adaugam
21 voturi
15 comentarii
1h
Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Intr-un vas termorezistent mai mare, amesteca cartofii cu ceapa verde,
16 voturi
9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate