autor:

PrincessMyss

» » Fripturi

Pui cu cascaval

Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PrincessMyss (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 octombrie 2009

Ingrediente
- 6 bucati piept de pui dezosat, , - 200 g cascaval, , - 2 ardei grasi, , - o legatura marar, , - piper, , - sare, , - ulei.

Dificultate: Medie Timp: 50 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa. Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca. 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt. Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Snitel de pui umplut cu sunca si cascaval (Amestec de arome!)

Pieptul de pui se spala, si se feliaza. Cascavalul si sunca se imparte in patru felii fiecare. Feliile

14 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Mini suprize cu pui si cascaval

Mini suprize cu pui si cascaval

Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul.

0 voturi    0 comentarii
10h
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Trebuie sa fie bun!

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Trebuie sa fie bun!

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    Foarte apetisant!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      O delicatesa.....

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      mmmmmmmm ce apetisant suna

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Oooooooooooo dar trebuie sa fie tare gustos !!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

1 vot

Ingrediente

  • - 6 bucati piept de pui dezosat
  • - 200 g cascaval
  • - 2 ardei grasi
  • - o legatura marar
  • - piper
  • - sare
  • - ulei.

Raporteaza reteta

Czompa (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie bun!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Snitel Michel cu trandafirasi de cartofi
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania