Pui cu cascaval

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati piept de pui dezosat
  • 200 gr. cascaval
  • 2 ardei grasi
  • o legatura marar
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Bucatile de piept se bat putin ca pentru snitele, apoi se asaza intr-o tava unsa cu ulei si stropita cu putina apa. Se condimenteaza si se introduc in cuptor pentru cca 20 min. Dupa aceea, tava se scoate si peste carne se presara cascavalul ras si mararul tocat marunt. Se orneaza cu felii de ardei gras. Puiul se reintroduce in cuptor si se lasa pina se rumeneste cascavalul.

Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau mazare

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise