autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu ceapa si usturoi

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui de 1-2 kg, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, 10 catei de usturoi, 1 punga knorr pentru pui cu usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Puiul uscat se umple cu ceapa taiata rondele si 5 catei de usturoi. Se presara cu condimentul knorr si se baga in punga. Se lasa la cuptor pentru 1 ora. Cand este gata se stropeste cu restul de usturoi pisat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ceapa si usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa de porc la cuptor in vin

Ceafa se rumeneste uniform in tigaia incinsa cu ulei.Se aduga legumele si merele taiate felii, se

5 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

Friptura de curcan in vin cu piure de cartofi si chutney de merisoare

Carnea de curcan o dezosam si ii indepartam pielita, apoi o facem cu piper si cu vegeta bio. Adaugam

8 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 pui de 1-2 kg
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 10 catei de usturoi
  • 1 punga knorr pentru pui cu usturoi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui pane cu cartofi umpluti pane si friganele