Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 10 august 2008
Ingrediente
carne de pui, ulei, ciuperci, sos brun, vin alb, patrunjel verde, piper, sare, rosii
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna 10 min, adaugand si rosiile.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat
13 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand
12 voturi
4 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate