Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari.
Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari.
Ceapa se taie marunt.
Ciupercile se spala si se taie felii.
Intr-o cratita antiaderenta se incinge uleiul si se pun bucatile de pui, amestecandu-le in asa fel incat sa se faca pe toate partile, circa 5 minute, apoi se adauga ceapa care se lasa impreuna cu carnea, sa se inmoaie, inca circa 3 minute. Daca nu lasa carnea destula apa, se adauga putina, ca sa nu se arda carnea si ceapa. Se introduce si cubul de supa si se amesteca.
Se adauga ciupercile si se lasa circa 15 minute (ciupercile vor lasa si ele apa), amestecand din cand in cand.
Se pune smantana intr-un bol si se toarna faina in ploaie, amestecand pentru ca sa nu se faca cocoloase.
Amestecul se toarna peste carnea cu ciuperci, se taie plicul cu sosul de piper verde si se toarna si sosul peste intreaga compozitie. Se potriveste de sare si piper, dupa gust (atentie, cubul de supa contine sare, deci s-ar putea sa nu mai fie nevoie de sare in plus).
Se mai fierbe 5 minute si se serveste cu mamaliga calda si cu un pahar cu vin alb.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii