autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de smantana

Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mitrofan Anamaria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2011

Ingrediente
pui calitatea I-1,750kg, morcovi-0,100kg, patrunjel,pastarnac-0,100kg, ceapa-0,250kg, sos de smantana-1kg, ciuperci conserva-0,400kg, unt-100g, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Puii se curata,se trec prin flacara,se spala,se portioneaza si se sareaza.Ceapa se curata,se spala,se taie felii.Zarzavatul se curata,se spala si se taie felii.Ciuperciile se scurg,se trec prin jet de apa rece,se taie lamele.Puii se inabusa in jumatate cantitate de unt cu adaos de apa.Se scot in alt vas,ceapa si zarzavatul se inabuse in untul ramas se adauga sosul de smantana si se mai fierbe aproximativ 15 min.Sosul obtinut se strecoara peste bucatiile de carne.Se continuie fierberea aproximativ 15 min si se adauga ciuperciile sotate cu unt.Se mai fierb inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt

Se bat ouale cu putina sare, se adauga faina, oregano si apa minerala si se amesteca pentru a se

10 voturi    8 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • pui calitatea I-1,750kg
  • morcovi-0,100kg
  • patrunjel,pastarnac-0,100kg
  • ceapa-0,250kg
  • sos de smantana-1kg
  • ciuperci conserva-0,400kg
  • unt-100g
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficat si plaman de porc