Puii se curata,se trec prin flacara,se spala,se portioneaza si se sareaza.Ceapa se curata,se spala,se taie felii.Zarzavatul se curata,se spala si se taie felii.Ciuperciile se scurg,se trec prin jet de apa rece,se taie lamele.Puii se inabusa in jumatate cantitate de unt cu adaos de apa.Se scot in alt vas,ceapa si zarzavatul se inabuse in untul ramas se adauga sosul de smantana si se mai fierbe aproximativ 15 min.Sosul obtinut se strecoara peste bucatiile de carne.Se continuie fierberea aproximativ 15 min si se adauga ciuperciile sotate cu unt.Se mai fierb inca 15 min.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii