Puii se curata,se trec prin flacara,se spala,se portioneaza si se sareaza.Ceapa se curata,se spala,se taie felii.Zarzavatul se curata,se spala si se taie felii.Ciuperciile se scurg,se trec prin jet de apa rece,se taie lamele.Puii se inabusa in jumatate cantitate de unt cu adaos de apa.Se scot in alt vas,ceapa si zarzavatul se inabuse in untul ramas se adauga sosul de smantana si se mai fierbe aproximativ 15 min.Sosul obtinut se strecoara peste bucatiile de carne.Se continuie fierberea aproximativ 15 min si se adauga ciuperciile sotate cu unt.Se mai fierb inca 15 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii