Reteta postata pe: 11 aprilie 2011
Ingrediente
pui calitatea I-1,750kg, morcovi-0,100kg, patrunjel,pastarnac-0,100kg, ceapa-0,250kg, sos de smantana-1kg, ciuperci conserva-0,400kg, unt-100g, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Puii se curata,se trec prin flacara,se spala,se portioneaza si se sareaza.Ceapa se curata,se spala,se taie felii.Zarzavatul se curata,se spala si se taie felii.Ciuperciile se scurg,se trec prin jet de apa rece,se taie lamele.Puii se inabusa in jumatate cantitate de unt cu adaos de apa.Se scot in alt vas,ceapa si zarzavatul se inabuse in untul ramas se adauga sosul de smantana si se mai fierbe aproximativ 15 min.Sosul obtinut se strecoara peste bucatiile de carne.Se continuie fierberea aproximativ 15 min si se adauga ciuperciile sotate cu unt.Se mai fierb inca 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine
11 voturi
2 comentarii
30 min
Spaghetele le-am fiert conform intructiunilor de pe pachet.
Pieptul de pui l-am pus la fiert in
9 voturi
0 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate