Pui cu ciuperci si sos de smantana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui calitatea I-1,750kg
  • morcovi-0,100kg
  • patrunjel,pastarnac-0,100kg
  • ceapa-0,250kg
  • sos de smantana-1kg
  • ciuperci conserva-0,400kg
  • unt-100g
  • sare

Mod de preparare

Puii se curata,se trec prin flacara,se spala,se portioneaza si se sareaza.Ceapa se curata,se spala,se taie felii.Zarzavatul se curata,se spala si se taie felii.Ciuperciile se scurg,se trec prin jet de apa rece,se taie lamele.Puii se inabusa in jumatate cantitate de unt cu adaos de apa.Se scot in alt vas,ceapa si zarzavatul se inabuse in untul ramas se adauga sosul de smantana si se mai fierbe aproximativ 15 min.Sosul obtinut se strecoara peste bucatiile de carne.Se continuie fierberea aproximativ 15 min si se adauga ciuperciile sotate cu unt.Se mai fierb inca 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor