Bucatile de carne se dau prin amestecul format de condimente si mustar. Apoi se tavalesc prin pesmet.
Cartofii se curata si se taie in 4 sau 6 , depinde cit sunt de mari.
Intr-o tava se pune hartie de copt, cartofii taiati si deasupra lor, bucatile de carne.In tava punem putina apa si ulei.Se pot pune bucatile de carne si intr-o punga Knorr.
Se da tava la cuptorul dinainte incalzit , pina se prajeste carnea cu crusta deasupra.
Se serveste cu salata verde, de castraveti si rosii sau de ardei copti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii