Pui cu curry

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui,
  • 2 cepe potrivite,
  • 2-3 morcovi,
  • 1 telina mica,
  • 1lingura praf curry galben,
  • o cescuta smantana,
  • putin ulei si unt,
  • sare
  • pentru garnitura- orez,
  • un cubulet unt

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se prajeste putin-cca 5 min- la foc mare (de preferat intr-un ceaun, sau o tigaie de teflon), se adauga curry, ceapa taiata marunt, morcovii taiati rondele si telina cubulete mici, sarea; se mai adauga putin unt, se lasa putin dupa care se acopera cu un capac, mestecand din cand in cand. Cand morcovii si telina s-au facut ( dar nu foarte tare) se adauga smantana se mai lasa un minut si se ia de pe foc.

Pentru garnitura se fierbe orez cu bob lung (cat orez atata apa) intr-o craticioara acoperita la foc mic cu un cubulet mic de unt si putina sare.

Se serveste cald

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise