Curatam morcovii si ii taiem in fasii groase, apoi taiem apio si le punem pe fundul vasului de la slow cooker. Adaugam 1 lingura ulei si 1 lingura apa.
Spalam puiul, il condimentam cu sare, piper la interior si la exterior, apoi il dam cu boia dulce de ardei si la final cu ierburi de provence.
Il umplem cu un catel de usturoi intreg (necuratat de coaja), 1/2 mar si crengute de cimbru si levantica si il punem peste legume.
Punem capacul, setam aparatul slow cooker Crock Pot pe modul de temperatura “Slow” , iar timpul de gatire pentru 8-9 ore (8 pentru un pui mic, 9 pentru unul mediu) sau „High” pentru 5 ore.
In acest timp nu ridicam capacul, puiul se va pregati incet si vom obtine cea mai frageda carne, plina de arome.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii