Pieptul de pui se taie feliute, se da prin amidon si se prajeste in ulei incins (3-4minute), se adauga ceapa si se scoate totul intr-o sita. Separat se face sosul din supa de pui, zeama de lamaie, putin zahar (doar cat sa scadem din aciditate), sare, vin de orez, cand fierbe se leaga cu putin amidon (diluat cu apa), se adauga continutul sitei, se mai lasa pe foc 2-3 minute, se pun bucatele de pulpa de lamaie, se monteaza pe farfurie ornat cu jumatati de feliute de lamaie si praz taiat cat mai fin.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii