Dupa ce ati curatat puiul bine in interior introduceti pe la gat o lingurita de delikat si coaseti bine deschiderea. Cu o scobitoare intepati lamiile si puneti-le in interiorul puiului cu o alta lingurita de delikat. Coaseti si aceasta deschidere, nu ajungeti nici sare nici piper, dati-i o legatura cu ata de bucatarie pt ca in momentul coacerii sa ramina intreg si puneti-l intr-o tava mai inalta. Prima data il puneti cu pieptul in jos la o temperatura de 200°, dupa o jumatate ora il intoarceti si dupa o alta jumatate este gata. Il serviti cu cartofi la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii