Dupa ce ati curatat puiul bine in interior introduceti pe la gat o lingurita de delikat si coaseti bine deschiderea. Cu o scobitoare intepati lamiile si puneti-le in interiorul puiului cu o alta lingurita de delikat. Coaseti si aceasta deschidere, nu ajungeti nici sare nici piper, dati-i o legatura cu ata de bucatarie pt ca in momentul coacerii sa ramina intreg si puneti-l intr-o tava mai inalta. Prima data il puneti cu pieptul in jos la o temperatura de 200°, dupa o jumatate ora il intoarceti si dupa o alta jumatate este gata. Il serviti cu cartofi la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii