Se spala piul si de sterge cu un prosop de hartie,ceapa si usturoiul se curata si se dau bine la robot impreuna cu sofranul, patrunjelul, coriandrul si putina sare Se adauga untulsi se bate bine pana devine o pasta omogena.
Cu pasta obtinuta se unge puiulla interior si la exterior. Puneti puiul intr-o tava mai adanca unsa cu putin ulei si se da la cuptor timp de 50 min la temperatura de 180'C.
Se spala lamaile si una se taie cubulete mici cu tot cu coaja iar cealalta se stoarce si se pune sucul peste pui, se adauga usturoiul si maslinele si se mai lasa la cuptor inca 25 minla foc mai mare. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii