autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu lamaie

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui pentru rotisor, 3 lamai, 1 punga knorr cu ierburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul spalat si uscat se stropeste cu zeama de la o lamaie si apoi se presara condimentul de la punga knorr. Celelalte doua lamai se taie in patru si se introduc in pui. Puiul pregatit in acest fel se introduce in punga. Se inchide punga bine si se lasa la cuptor pentru 50 de minute. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

Friptura de pui cu lamaie, si cartofi copti cu usturoi

In primul rand va urez tuturor "La multi ani!", sa aveti un an mai bun si plin de impliniri pe toate

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

PULPE DE PUI CU SOS SE LAMAIE

Se ia o tava din yena,se spala pulpele de pui si se curata de piele,se aseaza in tava,si se condimenteaza

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui pentru rotisor
  • 3 lamai
  • 1 punga knorr cu ierburi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ficatei rapizi