Spalam puiul ,il lasam deoarte si stoarcem lamaia(1 e de ajuns )a mea a fost mare.Punem zeama impreuna cu uleiul si vinul intr-un castron le amestecam bine adaugam cimbru,piper,oregano si le amestecam bine.
Punem coaja de la lamaie in pui iar deasupra turnam amestecul ,presaram vegeta si dam la cuptor ptr cca o ora si jumatate.
Il intoarcem de pe o parte pe cealalta ,
presaram patrunjel si adaugam ciupercile mai spre final ,acestea se fac mai repede.Este delicios .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii