autor:

miclescumirela

» » Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie

Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miclescumirela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2011

Ingrediente
1 pui de 1,700 g (atat a avut al meu ), 2 lamai, 50 ml ulei, 1 jumatate lingurita oregano,, 1/2 lingurita cimbru Kotanyi o jumatate lingurita busuioc, mozaic kotanyi ,, 2 lingurite vegeta .,, patrunjel si marar proaspat,cateva ciuperci intregi ,100 ml vin alb .

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Spalam puiul ,il lasam deoarte si stoarcem lamaia(1 e de ajuns )a mea a fost mare.Punem zeama impreuna cu uleiul si vinul intr-un castron le amestecam bine adaugam cimbru,piper,oregano si le amestecam bine.
Punem coaja de la lamaie in pui iar deasupra turnam amestecul ,presaram vegeta si dam la cuptor ptr cca o ora si jumatate.
Il intoarcem de pe o parte pe cealalta ,
presaram patrunjel si adaugam ciupercile mai spre final ,acestea se fac mai repede.Este delicios .
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Aripioare si pulpe de pui pe pat de lamaie cu sos de usturoi si ciuperci

Inlaturam pielita de pe pulpele de pui , apoi le facem cu un amestec format din condimente pentru

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Pulpe de pui in unt cu sos de lamaie

Se amesteca aproximativ doua treimi din cantitatea de unt cu coaja si jumatate din sucul de lamaie,

16 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Foarte gustos este cu lamaie, am facut friptura din pulpe dezosate, pe care le-am tinut in bait din ulei, lamaie (zeama si coaja), piper, boia, usturoi.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 14 iulie 2011

    Ceva bun!.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    Merita incercata !

    • miclescumirela

      miclescumirela (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Multumesc foarte mult,sper sa va placa ,puiul este fraged si de la lamaie si vin are un gust deosebit

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Am salvat reteta ta .

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

      Ce bunatate!

    • Licuta Marin

      Licuta Marin (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

      Arata minunat!!!...Yummy!!!

    • Fara foto

      mira (Chef de cuisine) , 12 iulie 2011

      Foarte gustos, si ciupercile arata bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de 1,700 g (atat a avut al meu )
  • 2 lamai
  • 50 ml ulei
  • 1 jumatate lingurita oregano,
  • 1/2 lingurita cimbru Kotanyi o jumatate lingurita busuioc, mozaic kotanyi ,
  • 2 lingurite vegeta .,
  • patrunjel si marar proaspat,cateva ciuperci intregi ,100 ml vin alb .

Raporteaza reteta

Retete
de miclescumirela
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Prajim pulpele in ulei si le lasam deoparte se se scurga .Pisam usturoiul ,il punem in ulei la calit

5 voturi    4 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

Spalam crapul si il dam cu sare din belsug, il punem pe gratar. Il lasam pe partea cu pielea cca

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Poienita de primavara

Poienita de primavara

Fierbem pieptul de pui si 5 oua (separat bineinteles).Din 2 fierte si cel ramas nefiert facem maioneza

6 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte gustos este cu lamaie, am facut friptura din pulpe dezosate, pe care le-am tinut in bait din ulei, lamaie (zeama si coaja), piper, boia, usturoi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui taranesc