Pui cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat si fara piele
  • 1 ardei rosu marime medie
  • 1 ardei galben mic
  • 1 ardei verde mic
  • 2 morcovi medii
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 dovlecel mic
  • 10 buc rosii cherry
  • 3 lg ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cubulete, avand grija sa fie cam de aceeasi marime, ca sa se prajeasca uniform. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga bine, iar apoi se pune pieptul de pui si se prajeste, intorcandu-se pe toate partile si avand grija sa se separe bucatile unele de altele, pentru a fi crocante pe toate partile. Se lasa pana sunt aproape gata preparate si apoi se adauga sare si piper si se mai prajesc pana sunt gata a fi consumate.

Se scot din tigaie bucatile de pui si se pun separat pe o farfurie, iar in tigaie se pun legumele astfel:

- morcovii taiati fasii subtiri, se pun primii la calit;

- dupa 2 minute se aduga ceapa taiata mediu;

- dupa alte 2 minute se adauga ardeii, de toate culoriile, taiati fasii subtiri;

- dupa alte 2 minute se adauga dovleceii taiati ca si morcovii;

- carnea prajita in prealabil se adauga acum in tigaie, pentru a se intrepatrunde cu aromele legumelor;

Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper, sau cu plante aromatice sau usturoi

Se mai prepara cateva minute, in functie de cat de moi sau al dente doriti sa fie iar la final, cu 1 minut inainte de a opri focul adaugati in tigaie rosiile cherry taiate in 2. Serviti cu orez pregatit la aburi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise