Mai intai punem carnea de pui sa dea intr-un clocot. Apoi curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea de pui si o lasam 10-12 minute.
Punem apoi totul intr-o tava, adaugam si rosiile, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete si vanata taiata rondele, 1 cana de apa si bulionul, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand carnea este fiarta.
La final adaugam mararul tocat marunt
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii