Mai intai punem carnea de pui sa dea intr-un clocot. Apoi curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea de pui si o lasam 10-12 minute.
Punem apoi totul intr-o tava, adaugam si rosiile, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete si vanata taiata rondele, 1 cana de apa si bulionul, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand carnea este fiarta.
La final adaugam mararul tocat marunt
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii