Mai intai punem carnea de pui sa dea intr-un clocot. Apoi curatam ceapa si o taiem marunt. O punem la calit in uleiul incins impreuna cu carnea de pui si o lasam 10-12 minute.
Punem apoi totul intr-o tava, adaugam si rosiile, morcovul taiat rondele, dovlecelul taiat cubulete si vanata taiata rondele, 1 cana de apa si bulionul, sare si piper dupa gust si dam la cuptor pentru 50-60 de minute sau pana cand carnea este fiarta.
La final adaugam mararul tocat marunt
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii