Puiul se opareste in apa clocotita 10-15 min, apoi se taie cuburi potrivite si se prajeste in ulei(in tigaie sau in friteuza). Se lasa la scurs in hartie absorbanta sau intr-o sita.
In 3-4 linguri de ulei intr-o tigaie se prajeste ceapa taiata solzisori sau pestisori,ardeii taiati fasii de 3-4 cm, dovlecelul taiat in patru apoi feliat subtirel, rosiile oparite curatate de pielita apoi cuburi, iar peste legume turnati bulionul.Potriviti de condimente, dar nu uitati de busuioc si cimbru.
prajiti feliile de paine si taiati-le cuburi.
La aranjarea in farfurie puneti o cantitate de pui prajit, deasupra legume,iar peste legume painea prajita!
o reteta gustoasa si rapida!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii