Pui cu legume si pere

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pui cu legume si pere

Ingrediente

  • 1 punga magica Knorr pentru pui cu ierburi aromate;
  • 1ardei capia rosu;
  • 1 morcov;
  • 1 ardei gras verde;
  • 1 para;
  • 1/2 tulpina praz tanar;
  • 4-5 masline negre mari;
  • 4 pulpite pui (superioare);
  • 1 pahar vin alb;
  • 1 ramurica de rozmarin;
  • 1/2 dovlecel;
  • 2 oua de prepelita;
  • 2 rosii cherry;
  • piper;
  • ulei;
  • apa.

Mod de preparare

Se spala bine pulpitele, se freaza cu ulei si se pun in punga magica cu condimente. Se toaca legumele si para bastonase lungi, rosiile chery in sferturi, se adauga in punga alaturi de pulpe impreuna cu maslinele si ramurica de rozmarin. Se leaga punga la gura si se introduce intr-o tava in cuptorul incins. Lasam un timp fara sa umblam la punga, apoi deschidem punga sa se rumeneasca friptura si turnam paharul de vin alb. Se va forma un sos delicios. Cand e gata (friptura s-a rumenit si legumele sunt moi) se serveste pe o farfurie cu 2 oua de prepelita ochiuri si 2 -3 felii de para. Mai rasniti un praf de piper proaspat deasupra si gata.

Pofta mare!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ghiveci de legume

Ghiveci de legume

Ghiveci de legume
Rulada de miel umpluta cu legume

Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.

Rulada de miel umpluta cu legume
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor