Puiul se eviscereaza(curata de mate si alte cele din interior)gitul capul si ghearele precum si virfurile aripilor se indeparteaza. Se lasa carnea la cuptor 1/2 ora la o temperatura de maxim 250 \'C.intre timp fierbeti dvs legumele separat. dupa ce au fiert se adauga in tava la cuptor linga puiul deja pus la rumenit inca 20 de minute maxim...puiul se mai scoate din cuptor pt ungere pe toate fatetele cu ulei. cu 3-5 minute inainte de finalizarea operatiunii vin mirodeniile amestecate cu smintina. se pun peste tot ce este in tava.se serveste semi -fierbinte.La acest tip de mincare recomand un vin alb demisec
sa aveti pofta !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii