autor:

zana b.

» » Fripturi

Pui cu mamaliga

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mamaliga gata preparata, 2 linguri unt, linguri cascaval ras,2 bucati piept pui dezosat,1/2 kg rosii cherry,1 catel usturoi tocat,2 oua batute spuma,3 felii bacon taiat fasii,ulei masline,sare,piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mamaliga se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi unse cu unt.Se pune pieptul de pui,se presara cascavalul ras,rosiile ,baconul si usturoiul.Se toarna uleiul de masline si ouale,se presara cu sare si piper.Se lasa la cuptor puiul 25-30 minute pana capata o crusta crocanta.Se serveste fierbinte cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Saramura de pui  cu mamaliga

Saramura de pui cu mamaliga

Carnea se cresteaza din loc in loc ca sa se patrunda pe gratar,se unge cu ulei,apoi se presara cu

50 voturi    2 comentarii
59 min
Retete la gratar
Platou caraibian

Platou caraibian

1) Cartofii se curata de coaja se spala si se taie cuburi sau felii mai groase;morcovul se curata,se

11 voturi    19 comentarii
2h 10 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg mamaliga gata preparata
  • 2 linguri unt, linguri cascaval ras,2 bucati piept pui dezosat,1/2 kg rosii cherry,1 catel usturoi tocat,2 oua batute spuma,3 felii bacon taiat fasii,ulei masline,sare,piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pasare cu vin in punga de copt