autor:

zana b.

» » Fripturi

Pui cu mamaliga

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2009

Ingrediente
1/2 kg mamaliga gata preparata, 2 linguri unt, linguri cascaval ras,2 bucati piept pui dezosat,1/2 kg rosii cherry,1 catel usturoi tocat,2 oua batute spuma,3 felii bacon taiat fasii,ulei masline,sare,piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Mamaliga se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi unse cu unt.Se pune pieptul de pui,se presara cascavalul ras,rosiile ,baconul si usturoiul.Se toarna uleiul de masline si ouale,se presara cu sare si piper.Se lasa la cuptor puiul 25-30 minute pana capata o crusta crocanta.Se serveste fierbinte cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Saramura de pui  cu mamaliga

Saramura de pui cu mamaliga

Carnea se cresteaza din loc in loc ca sa se patrunda pe gratar,se unge cu ulei,apoi se presara cu

50 voturi    2 comentarii
59 min
Retete la gratar
Friptura de miel la tava

Friptura de miel la tava

Se spala pulpele de miel, se zvanta cu prosoape absorbante si se ung cu un baitz preparat din vin,

65 voturi    9 comentarii
2h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1/2 kg mamaliga gata preparata
  • 2 linguri unt, linguri cascaval ras,2 bucati piept pui dezosat,1/2 kg rosii cherry,1 catel usturoi tocat,2 oua batute spuma,3 felii bacon taiat fasii,ulei masline,sare,piper,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de porc cu cartofi noi la cuptor