Mamaliga se taie felii si se asaza pe fundul unei tavi unse cu unt.Se pune pieptul de pui,se presara cascavalul ras,rosiile ,baconul si usturoiul.Se toarna uleiul de masline si ouale,se presara cu sare si piper.Se lasa la cuptor puiul 25-30 minute pana capata o crusta crocanta.Se serveste fierbinte cu salata verde.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii