Pasarea se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza, apoi se prajeste in ulei incins. Ceapa se taie marunt se caleste in uleiul ramas pana incepe sa se rumeneasca, apoi se pune faina se calesc impreuna, si se sting cu putina apa fierbinte.Se amesteca in continuare si se fierb pana ce sosul se leaga. Dupa aceea, se pune pasarea in acest sos si se lasa la foc mic. Mararul se opareste in apa clocotita, se scurge si apoi se adauga la mancarea de pasare. Se continua fierberea, se sareaza, se codimenteaza, se adauga 1-2 cubulete Maggi si smantana. Se amesteca si se mai da in cateva clocote.Apoi Se lasa 15 minute sa se raceasa si se poate servi.
Reteta de cartofi wedges. Cartofi wedges la cuptor cu boia, usuroi, piper, sare si ulei de masline. Retete de cartofi wedges...
Cartofi wedgesPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii