Pasarea se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza, apoi se prajeste in ulei incins. Ceapa se taie marunt se caleste in uleiul ramas pana incepe sa se rumeneasca, apoi se pune faina se calesc impreuna, si se sting cu putina apa fierbinte.Se amesteca in continuare si se fierb pana ce sosul se leaga. Dupa aceea, se pune pasarea in acest sos si se lasa la foc mic. Mararul se opareste in apa clocotita, se scurge si apoi se adauga la mancarea de pasare. Se continua fierberea, se sareaza, se codimenteaza, se adauga 1-2 cubulete Maggi si smantana. Se amesteca si se mai da in cateva clocote.Apoi Se lasa 15 minute sa se raceasa si se poate servi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii