Pasarea se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza, apoi se prajeste in ulei incins. Ceapa se taie marunt se caleste in uleiul ramas pana incepe sa se rumeneasca, apoi se pune faina se calesc impreuna, si se sting cu putina apa fierbinte.Se amesteca in continuare si se fierb pana ce sosul se leaga. Dupa aceea, se pune pasarea in acest sos si se lasa la foc mic. Mararul se opareste in apa clocotita, se scurge si apoi se adauga la mancarea de pasare. Se continua fierberea, se sareaza, se codimenteaza, se adauga 1-2 cubulete Maggi si smantana. Se amesteca si se mai da in cateva clocote.Apoi Se lasa 15 minute sa se raceasa si se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii