autor:

Alexia

» » Fripturi

Pui cu marar si sos de smantana

Autor: Alexia (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 30 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexia (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 30 august 2011

Ingrediente
-o pasare de circa 1,5 kg, -200 ml ulei, -200 g ceapa, -100 g faina, -10 legaturi marar, -400 g smantana, -sare si piper dupa gust, -1-2 cubulete Maggi

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza, apoi se prajeste in ulei incins. Ceapa se taie marunt se caleste in uleiul ramas pana incepe sa se rumeneasca, apoi se pune faina se calesc impreuna, si se sting cu putina apa fierbinte.Se amesteca in continuare si se fierb pana ce sosul se leaga. Dupa aceea, se pune pasarea in acest sos si se lasa la foc mic. Mararul se opareste in apa clocotita, se scurge si apoi se adauga la mancarea de pasare. Se continua fierberea, se sareaza, se codimenteaza, se adauga 1-2 cubulete Maggi si smantana. Se amesteca si se mai da in cateva clocote.Apoi Se lasa 15 minute sa se raceasa si se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu marar si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu sos de smantana si marar

Piept de pui cu sos de smantana si marar

Am taiat cubulete piepul de pui si l-am calit in unt,apoi am adaugat smantana,usturoi pisat,sare,piper,

12 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Friptura cu sos de branza feta

Friptura cu sos de branza feta

Se feliaza carnea si se bate usor sa se subtieze putin.Se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta

4 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • -o pasare de circa 1,5 kg
  • -200 ml ulei
  • -200 g ceapa
  • -100 g faina
  • -10 legaturi marar
  • -400 g smantana
  • -sare si piper dupa gust
  • -1-2 cubulete Maggi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlete pane în stil portughez