Pui cu marar si sos de smantana

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -o pasare de circa 1,5 kg
  • -200 ml ulei
  • -200 g ceapa
  • -100 g faina
  • -10 legaturi marar
  • -400 g smantana
  • -sare si piper dupa gust
  • -1-2 cubulete Maggi

Mod de preparare

Pasarea se curata, se portioneaza, se spala si se sareaza, apoi se prajeste in ulei incins. Ceapa se taie marunt se caleste in uleiul ramas pana incepe sa se rumeneasca, apoi se pune faina se calesc impreuna, si se sting cu putina apa fierbinte.Se amesteca in continuare si se fierb pana ce sosul se leaga. Dupa aceea, se pune pasarea in acest sos si se lasa la foc mic. Mararul se opareste in apa clocotita, se scurge si apoi se adauga la mancarea de pasare. Se continua fierberea, se sareaza, se codimenteaza, se adauga 1-2 cubulete Maggi si smantana. Se amesteca si se mai da in cateva clocote.Apoi Se lasa 15 minute sa se raceasa si se poate servi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise