autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu masline , in stil italian

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
Carne de pui, 6 linguri ulei de masline, 5-6 cepe mici, 3 catei usturoi, 250 ml supa pui, 250 ml vin alb, citeva sardine din conserva, 1 lamaie, 70 g masline fara samburi, patrunjel verde, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie.Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant.In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul si supa.Sardelele se taie marunt( eu am pus ton), lamaia se taie felii si se adauga impreuna cu sardelele un sosul format.Punem si carnea de pui si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute. Mai adaugam sare si piper daca este necesar. Cind e gata se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu piure de cartofi si cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline , in stil italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Foarte interesanta reteta!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Foarte bun......

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Delicios...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      O combinatie interesanta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Cu peste nu am incercat inca,dar cred ca este foarte bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Felicitari! Ai votul meu

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Interesant!Nu am pregatit niciodata sos de peste cu pui Am sa incerc si eu!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Frumos meniu draga Sidy,arata demential.Felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 6 linguri ulei de masline
  • 5-6 cepe mici
  • 3 catei usturoi
  • 250 ml supa pui
  • 250 ml vin alb
  • citeva sardine din conserva
  • 1 lamaie
  • 70 g masline fara samburi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui cu insulite de pireu si danone