autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu masline , in stil italian

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 13 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 13 august 2009

Ingrediente
Carne de pui, 6 linguri ulei de masline, 5-6 cepe mici, 3 catei usturoi, 250 ml supa pui, 250 ml vin alb, citeva sardine din conserva, 1 lamaie, 70 g masline fara samburi, patrunjel verde, sare, piper, boia

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline pina devine aurie.Se scoate din wok si se pune pe servetel absorbant.In uleiul ramas in wok punem ceapa si usturoiul presate fin, vinul si supa.Sardelele se taie marunt( eu am pus ton), lamaia se taie felii si se adauga impreuna cu sardelele un sosul format.Punem si carnea de pui si lasam sa fiarba aproximativ 30 minute. Mai adaugam sare si piper daca este necesar. Cind e gata se presara patrunjel verde deasupra si se serveste cu piure de cartofi si cu orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline , in stil italian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

    Foarte interesanta reteta!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Foarte bun......

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 decembrie 2009

    Delicios...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      O combinatie interesanta!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Cu peste nu am incercat inca,dar cred ca este foarte bun.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Felicitari! Ai votul meu

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Interesant!Nu am pregatit niciodata sos de peste cu pui Am sa incerc si eu!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Frumos meniu draga Sidy,arata demential.Felicitari pentru reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • Carne de pui
  • 6 linguri ulei de masline
  • 5-6 cepe mici
  • 3 catei usturoi
  • 250 ml supa pui
  • 250 ml vin alb
  • citeva sardine din conserva
  • 1 lamaie
  • 70 g masline fara samburi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mihaela cecilia (Chef de cuisine)

Foarte interesanta reteta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Mancare de mazare cu carne de porc