autor:

» » Fripturi

Pui cu masline si gogosari

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui de 1-2 kg, 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre, 4 jumatati de gogosari in otet, 1 punga knorr cu ierburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul uscat se presara cu condimentul knorr si se umple cu masline si gogosari. Daca maslinele nu incap in pui se lasa in punga, pe langa pui. Se baga puiul in punga si se lasa la cuptor pentru 1 ora. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de 1-2 kg
  • 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre
  • 4 jumatati de gogosari in otet
  • 1 punga knorr cu ierburi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Vita la cuptor in sos de rosii