autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu masline si gogosari

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui de 1-2 kg, 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre, 4 jumatati de gogosari in otet, 1 punga knorr cu ierburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul uscat se presara cu condimentul knorr si se umple cu masline si gogosari. Daca maslinele nu incap in pui se lasa in punga, pe langa pui. Se baga puiul in punga si se lasa la cuptor pentru 1 ora. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi

Cotletele de porc se spala, se lasa la scurs, se bat putin cu ciocanul , se stropesc cu ulei de masline

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Ficatei cu kaiser la cuptor

Ficatei cu kaiser la cuptor

Se spala ficateii, se lasa la scurs. Se pun intr-un vas, se stropesc cu cateva picaturi de ulei si

2 voturi    4 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de 1-2 kg
  • 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre
  • 4 jumatati de gogosari in otet
  • 1 punga knorr cu ierburi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin