autor:

Fara foto

» » Fripturi

Pui cu masline si gogosari

Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria_bacau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 decembrie 2009

Ingrediente
1 pui de 1-2 kg, 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre, 4 jumatati de gogosari in otet, 1 punga knorr cu ierburi

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul uscat se presara cu condimentul knorr si se umple cu masline si gogosari. Daca maslinele nu incap in pui se lasa in punga, pe langa pui. Se baga puiul in punga si se lasa la cuptor pentru 1 ora. Se serveste cald.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu masline si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Piept de curcan in manta de bacon, pe pat de ciuperci

Mai intai curatam bine ciupercile.Pieptul de curcan se portioneaza in 6 felii.Pentru fiecare bucata

9 voturi    8 comentarii
45 min
Fripturi
Pulpe de pui cu gutuie

Pulpe de pui cu gutuie

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se condimenteaza cu sare, piper, boia iute/dulce, marar

1 vot    4 comentarii
50h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 pui de 1-2 kg
  • 100 gr masline verzi si 50 gr masline negre
  • 4 jumatati de gogosari in otet
  • 1 punga knorr cu ierburi

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Fripturica de pui cu cartofi aromati