Puii se curata, se trec prin flacara, se spala, se scurg, se portioneaza, se condimenteaza si se inabusa in jumatatea din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Cind sint gata inabusiti, bine patrunsi, se scot in alt vas. In uleiul ramas, cu adaos de apa, se inabusa ceapa care a fost curatata, spalata si taiata marunt, pasta de tomate diluata in apa si faina cernuta in forma de ploaie.
Dupa ce a fiert bine sosul astfel obtinut se strecoara peste bucatile de carne si se continua fierberea cca 30 minute. Se adauga apoi mazarea fiarta, rosiile, zaharul, piperul macinat si 1/2 din verdeata. Se amesteca componentele si se continua fierberea inca 10 minute. Se verifica gustul. Se serveste portia de pui cu mazare si marar deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii