Se spală puiul şi se taie bucăţi. Se sărează bucăţile de pui, se ung cu miere şi se aşează într-o tavă de iena unsă cu unt. Se acoperă cu felii de portocală (portocala trebuie curăţată foarte bine de pieliţele albe care dau un gust amărui). Se introduce vasul la cuptorul încins la 180oC pentru 30 de minute. Se scoate tava, se presară migdalele tăiate mărunt, stafidele şi se stoarce zeama de la o portocală. Se introduce tava din nou la cuptor pentru 10 minute. În felul acesta, migdalele şi stafidele se rumenesc puţin şi îşi eliberează savoarea deosebită, care se potriveşte perfect cu gustul dulceag al puiului.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii