autor:

karrmenus

» » Fripturi

Pui cu miere

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 ceasca de lapte, 1/2 ceasca de ciuperci taiate felii, putina faina, sare, piper, 1/2 ceasca de miere, 4 linguri de unt topit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Taiem puiul bucati, il presaram cu sare, piper si putina faina. Il punem intr-o tava, il acoperim cu untul topit si-l lasam jumatate de ora la cuptor pana se rumeneste, apoi reducem temperatura. Separat amestecam laptele cu mierea si rasturnam peste pui, lasam la cuptor inca o ora (la foc mic). Cu 15 min inainte de a-l servi adaugam si ciupercile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu miere si portocale

Pui cu miere si portocale

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

2 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu miere

Pui cu miere

Se spala puiul si se pune intr-un vas adanc.Intr-o oala separat se pune mierea pe foc pentru a se

0 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Coaste aromate