autor:

karrmenus

» » Fripturi

Pui cu miere

Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: karrmenus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
1 pui, 1 ceasca de lapte, 1/2 ceasca de ciuperci taiate felii, putina faina, sare, piper, 1/2 ceasca de miere, 4 linguri de unt topit.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Taiem puiul bucati, il presaram cu sare, piper si putina faina. Il punem intr-o tava, il acoperim cu untul topit si-l lasam jumatate de ora la cuptor pana se rumeneste, apoi reducem temperatura. Separat amestecam laptele cu mierea si rasturnam peste pui, lasam la cuptor inca o ora (la foc mic). Cu 15 min inainte de a-l servi adaugam si ciupercile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

Pui la cuptor si legume glazurate cu miere

1.Se incinge cuptorul la 180ᵒC.2.Intr-o tava se pun legumele, cimbrul, sarea, piperul si uleiul

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Salate de legume
Pui glazurat cu miere

Pui glazurat cu miere

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Merita incercat !

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe cu vin