Puiul se transeaza, se presara cu sare si piper si se pune la prajit in ulei. Intre timp se face un sos din mustar, 6 linguri de ulei si usturoiul pisat.
Dupa ce s-a prajit puiul se aseaza bucatile intr-un vas rezistent la foc, se unge fiecare bucata cu sosul de mustar peste care se adauga ardeiul si ceapa tocate cuburi mici. Se adauga sosul de rosii, zeama de la o lamaie si apa si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Dupa 15 minute se intorc bucatile de pui pe cealalta parte si eventual se completeaza cu apa calda. Este gata cand bucatile de carne devin crocante.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii