1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare de apa. Cand fierbe, se spumeaza si se face focul mic.
2. In tigaie se topeste untul, se adauga ceapa taiata marunt si se caleste putin.
3. Se adauga orezul spalat in prealabil si se lasa pana se sticleste.
4. Peste orez se toarna 4-5 pahare supa de pui(in care au fiert bucatile de pui), se potriveste cu sare, se toarna amestecul orez cu pui in tava de cuptor.
5. Deasupra se aseaza bucatile de pui fierte, se acopera cu folie de aluminiu si se pune la cuptor preincalzit la 200-250 grade pentru 35 minute.
6. Se scoate folia, presarati piperul macinat si se lasa la cuptor inca 10 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii