autor:

emadina

» » Fripturi

pui cu pasta de susan

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
un pui dolofan, 3 linguri tahina pasta de susan, 2 linguri iaurt, usturoi, sare,piper,ardei iute,sofran,ghimbir, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se unge cu mirodenii si se da la cuptor intr-o tava unsa cu ulei pt. cca.1 h si un sfert. Sescoate si se unge cu pasta de susan amestecata cu iaurt si se mai da la cuptor pana se face bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu pasta de susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    De unde se ia pasta de susan?

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui dolofan
  • 3 linguri tahina pasta de susan
  • 2 linguri iaurt
  • usturoi
  • sare,piper,ardei iute,sofran,ghimbir
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

De unde se ia pasta de susan?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Aripioare de pui pane si cartofi la cuptor