autor:

emadina

» » Fripturi

pui cu pasta de susan

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
un pui dolofan, 3 linguri tahina pasta de susan, 2 linguri iaurt, usturoi, sare, iute,sofran,ghimbir, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se unge cu mirodenii si se da la cuptor intr-o tava unsa cu ulei pt. cca.1 h si un sfert. Sescoate si se unge cu pasta de susan amestecata cu iaurt si se mai da la cuptor pana se face bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu pasta de susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui cu cartofi in vas roman

Pui cu cartofi in vas roman

Înainte de a începe, se scufundă vasul roman pentru 20 de minute în apă rece. Cartofii se curaţă

6 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi
Cotlet Santana

Cotlet Santana

Cotletul de porc se feliaza cam de un cm grosime, se taie jos partea alba cu grasimea.Feliile obtinute

6 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    De unde se ia pasta de susan?

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui dolofan
  • 3 linguri tahina pasta de susan
  • 2 linguri iaurt
  • usturoi
  • sare, iute,sofran,ghimbir
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

De unde se ia pasta de susan?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar