autor:

emadina

» » Fripturi

pui cu pasta de susan

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
un pui dolofan, 3 linguri tahina pasta de susan, 2 linguri iaurt, usturoi, sare, iute,sofran,ghimbir, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se unge cu mirodenii si se da la cuptor intr-o tava unsa cu ulei pt. cca.1 h si un sfert. Sescoate si se unge cu pasta de susan amestecata cu iaurt si se mai da la cuptor pana se face bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu pasta de susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Piept de pui cu mustar si cartofi cu unt si condimente

Pasul 1: Taiem pieptul de pui in doua (pe lung,ca sa obtinem 2 jumatati de piept de pui). Intr-un

2 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Friptura de miel la cuptor - reteta casei

Carnea de miel se spala bine,se zvanta,se unge cu ulei si condimente,pulpele se cresteaza , se impaneaza

72 voturi    12 comentarii
1h
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    De unde se ia pasta de susan?

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui dolofan
  • 3 linguri tahina pasta de susan
  • 2 linguri iaurt
  • usturoi
  • sare, iute,sofran,ghimbir
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

De unde se ia pasta de susan?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Costitã Alentejana (Entercosto á Alentejana)
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania