autor:

emadina

» » Fripturi

pui cu pasta de susan

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
un pui dolofan, 3 linguri tahina pasta de susan, 2 linguri iaurt, usturoi, sare, iute,sofran,ghimbir, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 1h 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se unge cu mirodenii si se da la cuptor intr-o tava unsa cu ulei pt. cca.1 h si un sfert. Sescoate si se unge cu pasta de susan amestecata cu iaurt si se mai da la cuptor pana se face bine de tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "pui cu pasta de susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui la cuptor in marinatã de mãrar

Pui la cuptor in marinatã de mãrar

1)Puiul se taie in bucãti si se cond. cu sare, piper, usturoiul trecut prin presã, pasta pt. pui

10 voturi    14 comentarii
1h
Fripturi
Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Pulpele dezosate se condimenteaza cu sare, piper, usturoi tocat marunt/zdrobit. Se adauga in straturi

5 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    De unde se ia pasta de susan?

Dificultate

Medie

Timp

1h 45 min

0 voturi

Ingrediente

  • un pui dolofan
  • 3 linguri tahina pasta de susan
  • 2 linguri iaurt
  • usturoi
  • sare, iute,sofran,ghimbir
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

De unde se ia pasta de susan?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza