Intr-un bol punem uleiul, sare, piper, ceapa (tocata marunt), boia, busuioc, patrunjel si cimbru (daca sunt verzi le tocati marunt), optional 3-4 catei de usturoi sau o lingurita praf de usturoi, le amestecam si apoi dam fiecare pulpa prin acest amestec si le lasam la marinat 12 ore acoperite cu folie.
Intr-o tava punem morcovii si cartofii taiat rondele si apoi punem pulpele restul marinatei si o cana de apa, dam la cuptor 30 min cu tava acoperita cu folie si dupa aceea scoatem folia si mai lasam 15 minute.
Dupa ce am scos friptura, scoatem pulpele, luam cartofii si morcovii si ii facem piure (cu blenderul) si amestecam cu unt. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii