Pui cu polenta graten

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Pui cu polenta graten

Ingrediente

  • 1piept de pui,
  • 100g cascaval,
  • 2 linguri pesmet,
  • 100g branza de burduf,
  • 1ceasca ulei de masline,
  • malai pentru mamaliga (polenta),
  • 1punga mix de legume,
  • 2 linguri mustar cu boabe.

Mod de preparare

Se pregateste o mamaliga mai tare deca o facem de obicei si se lasa la racit; dupa racire, se taie felii mai groase de un deget, din aceste felii se decupeaza rondele, pe aceste rondele se pune 1 felie de cascaval, deasupra pesmet, deasupra 1lingura de branza de burduf, ulei de masline si se da la cuptor in tava cu hartie,pana se topesc branzeturile; intre timp, pieptul taiat julien sau dupa preferinta, se prajeste, se scoate iar in uleiul ramas se calesc legumele 2-3min; la servire, pe farfurie, se pune carnea, legumele puse intr-o forma rotunda, alaturi mamaliga si peste tot turnat sos de mustar (mustar frecat cu ulei de masline).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise