Se pregateste o mamaliga mai tare deca o facem de obicei si se lasa la racit; dupa racire, se taie felii mai groase de un deget, din aceste felii se decupeaza rondele, pe aceste rondele se pune 1 felie de cascaval, deasupra pesmet, deasupra 1lingura de branza de burduf, ulei de masline si se da la cuptor in tava cu hartie,pana se topesc branzeturile; intre timp, pieptul taiat julien sau dupa preferinta, se prajeste, se scoate iar in uleiul ramas se calesc legumele 2-3min; la servire, pe farfurie, se pune carnea, legumele puse intr-o forma rotunda, alaturi mamaliga si peste tot turnat sos de mustar (mustar frecat cu ulei de masline).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii