autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Fripturi

Pui cu portocale

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2009

Ingrediente
dulceata sau suc de portocale, sare, piper, 1 lingura ulei sau unt, 2 linguri otet de mere, 1 pui, 2 portocale taiate felii, citeva frunze salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dulceata sau sucul se amesteca cu celelalte ingrediente Puiul se taie in doua ,se unge cu sosul obtinut si se da la cuptor sa se prajeasca. Se pune puiul pe un platou pe frunze de salata si cu feliile de portocala in jur
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu portocale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

Din cele 2 portocale se obtine un suc proaspat.Pieptul de pui se spala bine in apa rece,se curata

11 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume si portocale

Pui cu legume si portocale

Pieptul de pui l-am spalat si l-am fiert timp de 5 minute in apa cu putina sare . Varza de bruxelles

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • dulceata sau suc de portocale
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei sau unt
  • 2 linguri otet de mere
  • 1 pui
  • 2 portocale taiate felii
  • citeva frunze salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de marta gabriela abdelhafiz
Pulpe de pui umplute

Pulpe de pui umplute

In fiecare bucata de pulpa se pune cite un"betisor"din fiecare (cascaval, ardei, telina, morcov).

6 voturi    14 comentarii
30 min
Fripturi
Pui pe cutie de bere

Pui pe cutie de bere

Intr-un vas se amesteca mirodeniile, usturoiul, zeama de lamiie si portocala (sau mandarina), sarea,

4 voturi    9 comentarii
40 min
Fripturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Cotlet haiducesc