autor:

FABIO

» » Mancaruri cu carne

Pui cu rabarbar

Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: FABIO (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 11 iunie 2011

Ingrediente
1kg pulpe de pui, , 400gr rabarbar rosu, , 2 catei usturoi, , 4 linguri ulei de masline extra virgin, , 4 linguri de zahar, , 1 lingurita sare, , 1/2 pahar de vin alb, , sare, piper, dupa gust.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Incalzim ulei si prajim putin usturoiul,adaugam puiul si lasam sa se rumeneasca din ambele parti. Odata ce puiul e rumenit,stingem coptura cu vin, si lasam pana la evaporarea lui, adaugam rabarbar, zahar, sare si piper dupa gust si continuam coptura la foc mijlociu timp de 30 de minute invartind din cand in cand pana rabarbar devine ca si o crema. E foarte bun si rece servit a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rabarbar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Iepure cu lamaie

Iepure cu lamaie

Poate pentru început, ar fi bine să adaug câteva "informaţii" utile de ştiut, despre carnea

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1kg pulpe de pui
  • 400gr rabarbar rosu
  • 2 catei usturoi
  • 4 linguri ulei de masline extra virgin
  • 4 linguri de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 pahar de vin alb
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de FABIO
Amorosi al tonno

Amorosi al tonno

Punem paste la fiert si intre timp intr-o cratita mare punem la incalzit ulei, adaugam usturoi zdrobit,

0 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Linguine cu fructe de mare

Linguine cu fructe de mare

Intr-o cratita, punem la incalzit uleilu, adaugam usturoi tocat si oregano, lasam sa se prajasca

9 voturi    3 comentarii
25 min
Paste si pizza
Arancini gustosi

Arancini gustosi

Intr-o oala, punem la fiert 1,5 lt de apa si 200 cl vin si adaugam orezul la fiert. Intre timp luam

3 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Snitele cu cartofi copti ca la Alba-Iulia.