Incalzim ulei si prajim putin usturoiul,adaugam puiul si lasam sa se rumeneasca din ambele parti. Odata ce puiul e rumenit,stingem coptura cu vin, si lasam pana la evaporarea lui, adaugam rabarbar, zahar, sare si piper dupa gust si continuam coptura la foc mijlociu timp de 30 de minute invartind din cand in cand pana rabarbar devine ca si o crema. E foarte bun si rece servit a doua zi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii