autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Fripturi

Pui cu rosii si piersici

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iunie 2014

Ingrediente
500 g. de carne de pui fara os si piele (pulpe sau piept), 4-5 piersici spalate, 4 rosii spalate, o lingura cu miere, 3 linguri cu ulei, 3-4 fire de cimbru spalate, 3-4 linguri cu apa, sare, piper proaspat macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Pasul 1:

Incalzim cuptorul.



Pasul 2:

Taiem piersicile si rosiile in felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Taiem carnea de pui in fasii groase de 2-3 cm.



Pasul 3:

Punem 2 linguri cu ulei intr-un castron. Adaugam mierea, apa si firele de cimbru. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam bine, pana cand mierea se topeste.



Pasul 4:

Pregatim o tava mai adanca, dar nu foarte mare, cu dimensiunile de aproximativ 25x15 cm, pe care o ungem cu o lingura cu ulei.



Pasul 5:

Punem in tava, la margine, un rand de felii de rosie in pozitie verticala. Aranjam un rand de felii de piersica, tot in pozitie verticala.Punem un rand de carne de pui. Continuam cu un rand de rosii, apoi unul de piersici si apoi unul de carne, stranse bine unul langa altul. Formam un al doilea strat, suprapunand rosiile, piersicile si carnea. Daca aveti o tava mai mare, puteti sa faceti un singur strat.



Pasul 6:

Turnam deasupra sosul pregatit si scuturam usor tava, pentru ca acesta sa patrunda peste tot. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute



Pasul 7:

Cand legumele, fructele si carnea sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor. Lasam preparatul sa se racoreasca putin si servim.



Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/IsSVjWbWnfY



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu rosii si piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
FICATEI DE PASARE LA GRATAR

FICATEI DE PASARE LA GRATAR

Ficateii de pasare se curata, se spala bine,se zvanta si se pun la marinat in sosul pregatit din

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Friptura de gaina la cuptor

Friptura de gaina la cuptor

Am avut o gaina fiarta pe care am pus-o intr-un vas de Jena si peste care am pus sare si piper. Am

3 voturi    2 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g. de carne de pui fara os si piele (pulpe sau piept)
  • 4-5 piersici spalate
  • 4 rosii spalate
  • o lingura cu miere
  • 3 linguri cu ulei
  • 3-4 fire de cimbru spalate
  • 3-4 linguri cu apa
  • sare
  • piper proaspat macinat

Raporteaza reteta

Retete
de www.Reteta-Video.ro
Paste cu Sos de Dovlecei

Paste cu Sos de Dovlecei

Pasul 1 Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam

0 voturi    2 comentarii
35 min
Paste si pizza
Rulouri de Dovlecei cu Branza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Pasul 1 Incalzim cuptorul. Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului

1 vot    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Prajitura cu Mere Rase

Prajitura cu Mere Rase

Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim

11 voturi    13 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Pulpe impanate si garnitura