Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Taiem piersicile si rosiile in felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Taiem carnea de pui in fasii groase de 2-3 cm.
Pasul 3:
Punem 2 linguri cu ulei intr-un castron. Adaugam mierea, apa si firele de cimbru. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam bine, pana cand mierea se topeste.
Pasul 4:
Pregatim o tava mai adanca, dar nu foarte mare, cu dimensiunile de aproximativ 25x15 cm, pe care o ungem cu o lingura cu ulei.
Pasul 5:
Punem in tava, la margine, un rand de felii de rosie in pozitie verticala. Aranjam un rand de felii de piersica, tot in pozitie verticala.Punem un rand de carne de pui. Continuam cu un rand de rosii, apoi unul de piersici si apoi unul de carne, stranse bine unul langa altul. Formam un al doilea strat, suprapunand rosiile, piersicile si carnea. Daca aveti o tava mai mare, puteti sa faceti un singur strat.
Pasul 6:
Turnam deasupra sosul pregatit si scuturam usor tava, pentru ca acesta sa patrunda peste tot. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute
Pasul 7:
Cand legumele, fructele si carnea sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor. Lasam preparatul sa se racoreasca putin si servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/IsSVjWbWnfY
Pofta buna!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii