Pasul 1:
Incalzim cuptorul.
Pasul 2:
Taiem piersicile si rosiile in felii cu grosimea de aproximativ 1 cm. Taiem carnea de pui in fasii groase de 2-3 cm.
Pasul 3:
Punem 2 linguri cu ulei intr-un castron. Adaugam mierea, apa si firele de cimbru. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam bine, pana cand mierea se topeste.
Pasul 4:
Pregatim o tava mai adanca, dar nu foarte mare, cu dimensiunile de aproximativ 25x15 cm, pe care o ungem cu o lingura cu ulei.
Pasul 5:
Punem in tava, la margine, un rand de felii de rosie in pozitie verticala. Aranjam un rand de felii de piersica, tot in pozitie verticala.Punem un rand de carne de pui. Continuam cu un rand de rosii, apoi unul de piersici si apoi unul de carne, stranse bine unul langa altul. Formam un al doilea strat, suprapunand rosiile, piersicile si carnea. Daca aveti o tava mai mare, puteti sa faceti un singur strat.
Pasul 6:
Turnam deasupra sosul pregatit si scuturam usor tava, pentru ca acesta sa patrunda peste tot. Introducem tava in cuptorul incalzit la 180 de grade pentru 45 de minute
Pasul 7:
Cand legumele, fructele si carnea sunt rumenite, scoatem vasul din cuptor. Lasam preparatul sa se racoreasca putin si servim.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/IsSVjWbWnfY
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii