1)Puiul se taie in bucãti, se cond. cu sare, piper, chimion, sofran,menta intreagã,usturoiul si ceapa tocatã, la urmã vinul si se lasã la rece 30 min.
2)Pune la prãjit in uleiul de mãsline, puiul si ingredientele solide dim marinatã,lichidul se pãstreazã.
Adaugã rosiile fãrã pielitã tãiate bucãti, mai lasã 2 min. si adaugã lichidul de marinatã,lasã la foc mic incã 15-20 min.
3)Adaugã scoicile, care au fost spãlate bine,pune capac si lasã pânã se deschid.
Condimenteazã dacã mai este nevoie.
Am servit cu cartofi piure si salatã de ardei copti.
Sper sã vã placã!
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii