Autor:
Sidy (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 iunie 2009
Ingrediente
3-4 pulpe de pui, 50 g ulei, 200 ml smantana, 50 g faina, 1 ceapa, pasta de tomate, pasta de ardei, sare, piper, patrunjel verde
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Pulpele se taie, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot si se pun deoparte. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, adaugandu-se faina, pasta de rosii si de ardei si smantana. Se adauga 1/2 l apa sau supa daca avem.Se pun in sos pulpele si se lasa sa fiarba cam 20 de minute.Presaram patrunjel verde tocat la sfarsit.
Puiul se serveste pe o farfurie cu garnitura de legume si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi
15 voturi
1 comentariu
30 min
Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009
Imi place tare mult aceasta reteta..............bun,bun.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Cred ca este o bunatate...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009
Foarte gustoasa!
Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009
Liliana intr-o parte este reteta de la pui si in cealalta reteta garniturii !!! De aceea este aceeasi fotografie....
liliana pavelcu , 13 iunie 2009
Fotografia finala e identica cu cea de la "Gulas de conopida". E oare una si aceeasi mancare?
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009
Minunat, delicios!!!!!!!!!
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009
Superb arata,mi-ati dat i idee ce sa mai gatesc.