autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu smantana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
3-4 pulpe de pui, 50 g ulei, 200 ml smantana, 50 g faina, 1 ceapa, pasta de tomate, pasta de ardei, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Pulpele se taie, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot si se pun deoparte. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, adaugandu-se faina, pasta de rosii si de ardei si smantana. Se adauga 1/2 l apa sau supa daca avem.Se pun in sos pulpele si se lasa sa fiarba cam 20 de minute.Presaram patrunjel verde tocat la sfarsit.
Puiul se serveste pe o farfurie cu garnitura de legume si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Ficat de pui cu sos de smantana si usturoi

Se pune ulei in tigaie, se taie ceapa marunt si se caleste. Peste ceapa calita se pune ficatul

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Ii

34 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Bine mai arata !

  • Fara foto

    amalia21feb , 26 februarie 2010

    hmmm, ce bun a iesit..

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicios.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Imi place tare mult aceasta reteta..............bun,bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Liliana intr-o parte este reteta de la pui si in cealalta reteta garniturii !!! De aceea este aceeasi fotografie....

    • Fara foto

      liliana pavelcu , 13 iunie 2009

      Fotografia finala e identica cu cea de la "Gulas de conopida". E oare una si aceeasi mancare?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Minunat, delicios!!!!!!!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Superb arata,mi-ati dat i idee ce sa mai gatesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui
  • 50 g ulei
  • 200 ml smantana
  • 50 g faina
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate
  • pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Fasole batuta cu ceapa si usturoi