autor:

Sidy

» » , Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui cu smantana

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
3-4 pulpe de pui, 50 g ulei, 200 ml smantana, 50 g faina, 1 ceapa, pasta de tomate, pasta de ardei, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

25 voturi

Mod de preparare

Pulpele se taie, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot si se pun deoparte. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, adaugandu-se faina, pasta de rosii si de ardei si smantana. Se adauga 1/2 l apa sau supa daca avem.Se pun in sos pulpele si se lasa sa fiarba cam 20 de minute.Presaram patrunjel verde tocat la sfarsit.
Puiul se serveste pe o farfurie cu garnitura de legume si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza. Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si

8 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu smantana

Piept de pui cu smantana

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi

15 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    Bine mai arata !

  • Fara foto

    amalia21feb , 26 februarie 2010

    hmmm, ce bun a iesit..

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

    Delicios.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Imi place tare mult aceasta reteta..............bun,bun.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Cred ca este o bunatate...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2009

      Foarte gustoasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 iunie 2009

      Liliana intr-o parte este reteta de la pui si in cealalta reteta garniturii !!! De aceea este aceeasi fotografie....

    • Fara foto

      liliana pavelcu , 13 iunie 2009

      Fotografia finala e identica cu cea de la "Gulas de conopida". E oare una si aceeasi mancare?

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iunie 2009

      Minunat, delicios!!!!!!!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

      Superb arata,mi-ati dat i idee ce sa mai gatesc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

25 voturi

Ingrediente

  • 3-4 pulpe de pui
  • 50 g ulei
  • 200 ml smantana
  • 50 g faina
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate
  • pasta de ardei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac scazut