Pulpele se taie, se condimenteaza si se prajesc in uleiul incins, pe toate partile. Se scot si se pun deoparte. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata marunt, adaugandu-se faina, pasta de rosii si de ardei si smantana. Se adauga 1/2 l apa sau supa daca avem.Se pun in sos pulpele si se lasa sa fiarba cam 20 de minute.Presaram patrunjel verde tocat la sfarsit.
Puiul se serveste pe o farfurie cu garnitura de legume si smantana.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii