Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 06 august 2008
Ingrediente
carne de pui, ulei, ceapa, smantana, faina, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne si ceapa se inabusa cu 100 ml de apa. Cand carnea este gata, se scoate separat; se adauga faina dizolvata in 150 ml de apa rece, sare, smantana, 1 l de apa si se fierb cca 15 min. Sosul se strecoara peste carne si se continua fierberea cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un
review
Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi
15 voturi
1 comentariu
30 min
Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate