autor:

nicerose

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos(Chicken Handi)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
1 kg piept de pui taiat cuburi, 1 lingurita boia iute, 1 lingurita turmeric, 1 lingurita chimen pudra, 1 lingurita coriandru uscat macinat, 1 lingurita piper alb, sare dupa gust, 1 lingurita cocos uscat, 1 lingurita pasta de ghimbir(2 cm radacina de ghimbir data pe razatoare), 1 lingurita pasta de usturoi(3 catei de usturoi dati pe razatoare), jumatate de cana de smantana, 150 ml ulei, 1 conserva de rosii cuburi, 250 g iaurt, 50 g unt, 1/2 cub de pui(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o cratita.Cand este incins se adauga pasta de ghimbir si usturoi,cubul de pui,puiul si se prajeste bine pentru 3-4 minute.Se adauga rosiile,iaurtul si smantana,se amesteca mereu.Se gateste pana ce se evapora toata apa.Se adauga celelalte ingrediente si se mai lasa pe foc 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos(Chicken Handi)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de pui cu sos de vin

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

22 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legume la gratar cu piept de pui si sos de smantana

Legumele spalate si taiate se sareaza si se pun pe gratar. Cartofii curatati de coaja, spalati, pot

10 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Cred ca este bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca este tare gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui taiat cuburi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1 lingurita coriandru uscat macinat
  • 1 lingurita piper alb
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita cocos uscat
  • 1 lingurita pasta de ghimbir(2 cm radacina de ghimbir data pe razatoare)
  • 1 lingurita pasta de usturoi(3 catei de usturoi dati pe razatoare)
  • jumatate de cana de smantana
  • 150 ml ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 250 g iaurt
  • 50 g unt
  • 1/2 cub de pui(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este bun.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Limba de vita cu sos rosu cu marar si ciuperci