autor:

nicerose

» » Mancaruri cu carne

Pui cu sos(Chicken Handi)

Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicerose (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 13 iulie 2010

Ingrediente
1 kg piept de pui taiat cuburi, 1 lingurita boia iute, 1 lingurita turmeric, 1 lingurita chimen pudra, 1 lingurita coriandru uscat macinat, 1 lingurita piper alb, sare dupa gust, 1 lingurita cocos uscat, 1 lingurita pasta de ghimbir(2 cm radacina de ghimbir data pe razatoare), 1 lingurita pasta de usturoi(3 catei de usturoi dati pe razatoare), jumatate de cana de smantana, 150 ml ulei, 1 conserva de rosii cuburi, 250 g iaurt, 50 g unt, 1/2 cub de pui(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul intr-o cratita.Cand este incins se adauga pasta de ghimbir si usturoi,cubul de pui,puiul si se prajeste bine pentru 3-4 minute.Se adauga rosiile,iaurtul si smantana,se amesteca mereu.Se gateste pana ce se evapora toata apa.Se adauga celelalte ingrediente si se mai lasa pe foc 5 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos(Chicken Handi)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in sos de mustar

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

14 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

PUI CU SOS ROSU SI CARTOFI NOI

Pulpele se spala,se zvanta,se taie pe jumatate si se prajesc . Cartofii noi se curata,se spala

8 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 17 iulie 2010

    Cred ca este bun.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca este tare gustos!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui taiat cuburi
  • 1 lingurita boia iute
  • 1 lingurita turmeric
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1 lingurita coriandru uscat macinat
  • 1 lingurita piper alb
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita cocos uscat
  • 1 lingurita pasta de ghimbir(2 cm radacina de ghimbir data pe razatoare)
  • 1 lingurita pasta de usturoi(3 catei de usturoi dati pe razatoare)
  • jumatate de cana de smantana
  • 150 ml ulei
  • 1 conserva de rosii cuburi
  • 250 g iaurt
  • 50 g unt
  • 1/2 cub de pui(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de nicerose
Vinete umplute

Vinete umplute

Se da drumul la cuptor. Se spala vinetele si se taie pe jumatate pe lungime lasand coada intacta. Pe

5 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Chapli Peshawari Kebab

Chapli Peshawari Kebab

Se amesteca toate ingredientele,in afara de ou,foarte bine.Se lasa deoparte pentru 1/2 ora sa se

4 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este bun.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui picant