Puiul se freaca cu sarea si se lasa 10-15 minute sa patrunda sarea. Se amesteca ingredientele de mai sus. Puiul se pune in tava iar peste el se toarna sosul obtinut. Se baga la cuptor la o temperatura de 160 grade si se stropeste din cand in cand cu sos. Este gata cand se rumeneste bine. Se serveste cu cartofi, paste etc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii