autor:

zana b.

» » Fripturi

PUI CU SOS DE MUSTAR

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 aprilie 2009

Ingrediente
600g file de piept de pui, 2 catei de usturoi, 150ml vin alb, 1 legatura tarhon, 4 linguri sos de soia, 3 linguri miere, sare, piper, 150g amestec orez salbatic, 20g unt, 6oo g praz, 1 ceapa, 2oo g unt cu verdeata, 2 linguri cu mustar, 100 g branza de vaci.

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se piseaza cateii de usturoi. Se amesteca frunzele de tarhon cu usturoi, sos de soia, miere si 5o ml vin alb; se sareaza si se pipereaza. Se marineaza carnea 60 minute. Orezul se fierbe in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se incinge untul intr-o tigaie si se prajeste puiul cca.6 min. pe fiecare parte. Prazul se curata si se taie rondele; se toaca ceapa. Prazul si ceapa se calesc 4 min. Intr-o tigaie incinsa in care se adauga untul cu verdeata. Se pune mustarul, se sareaza si pipereaza. Se adauga apoi restu de vin si se inglobeaza branza de vaci. Orezul salbatic se spala si se lasa la scurs. Se asaza pe farfurii fileurile din piept de pui, cu orezul si amestecul de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "PUI CU SOS DE MUSTAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Pui invelit in foietaj cu sos de mustar

Se spala pieptul de pui,se taie pe jumate si se pune la uscat pe un servet. Usturoiul, patrunjelul

10 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in sos de mustar

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

8 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 600g file de piept de pui
  • 2 catei de usturoi
  • 150ml vin alb
  • 1 legatura tarhon
  • 4 linguri sos de soia
  • 3 linguri miere
  • sare
  • piper
  • 150g amestec orez salbatic
  • 20g unt
  • 6oo g praz
  • 1 ceapa
  • 2oo g unt cu verdeata
  • 2 linguri cu mustar
  • 100 g branza de vaci.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura simpla din ceafa de porc