Se piseaza cateii de usturoi. Se amesteca frunzele de tarhon cu usturoi, sos de soia, miere si 5o ml vin alb; se sareaza si se pipereaza. Se marineaza carnea 60 minute. Orezul se fierbe in apa cu sare conform indicatiilor de pe ambalaj. Se incinge untul intr-o tigaie si se prajeste puiul cca.6 min. pe fiecare parte. Prazul se curata si se taie rondele; se toaca ceapa. Prazul si ceapa se calesc 4 min. Intr-o tigaie incinsa in care se adauga untul cu verdeata. Se pune mustarul, se sareaza si pipereaza. Se adauga apoi restu de vin si se inglobeaza branza de vaci. Orezul salbatic se spala si se lasa la scurs. Se asaza pe farfurii fileurile din piept de pui, cu orezul si amestecul de legume.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii